torsdag den 29. maj 2014

Ekslandsholdsanfører beskyldes for homofobi

Botafogo kom igen tilbage på vinderkurs, da 'O Fogão' besejrede Palmeiras med 2-0 i den 8. runde af Serie A. Begge scoringer blev sat ind efter pausen af hhv. argentinske Mário Bolatti og paraguayanske Zeballos.

Kampen vil mest blive husket for tvekampen mellem den gamle Palmeiras-stopper Lúcio og angriberen Emerson Sheik. Sidstnævnte beskylder Lúcio for at have kaldt ham 'bøsse', mens den tidligere landsholdsanfører afviser anklagen og spørger om man kan stole på en person, som angiveligt smugler luksusbiler ind i landet.

Der vil nu sikkert blive brugt en del tid på at få nærstuderet kampbillederne for at tjekke om Emerson Sheik har ret i sin anklage. I så fald venter der Lúcio en kæmpe karantæne. Emerson Sheik kom i unåde i Corinthians efter at han havde lavet en 'selfie', hvor han kysser en mandlig kammerat på munden. Ja, tolerancen i mange fodboldklubber kan ligge på et meget lille sted.

Botafogo rykkede med sejren op over nedrykningsstregen og er nu på en 12. plads blandt de 20 mandskaber. Palmeiras ligger nu 9'er, men pilen peger nedad efter to nederlag i træk.

Se målene fra Palmeiras - Botafogo

 Emerson Sheik beskylder Lúcio (billedet) for at have kaldt ham for 'bøsse' (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar