torsdag den 1. maj 2014

Dedé og Dagoberto dukkede Cerro Porteño

Cruzeiro havde kniven for struben, da de brasilianske mestre skulle forsøge at kvalificere sig til kvartfinalen i Copa Libertadores. Efter 1-1 i det første opgør mod Cerro Porteño var 'A Raposa' (Ræven) mere eller mindre tvunget til at vinde onsdagens returkamp i Asunción. Det lykkedes med en sejr på 2-0, men det skete med møje og besvær.

Værterne startede kampen bedst, og det var kun fabelagtige aktioner fra Fábio og tværribben, som holdt Cerro Porteño for at komme foran. Det blev heller ikke nemmere for Cruzeiro, da stopperen Bruno Rodrigo fik marchordre med et kvarter igen af matchen. Men mestrene viste fin moral. Dedé headede gæsterne foran med 10 minutter igen af kampen, og Dagoberto slukkede lyset for Cerro Porteño i kampens overtid.

Cruzeiro møder i kvartfinalen argentinske San Lorenzo, som indtil videre har elimineret 2 brasilianske hold. I gruppespillet gik det ud over Botafogo, mens Pavens hold i 1/8-finalen punkterede Grêmios drømme om en tredje Copa Libertadores-titel. Den første kamp spilles på onsdag i Buenos Aires, mens Mineirão lægger græs til returopgøret ugen efter.

Se målene fra Cerro Porteño-Cruzeiro

Dedé viste VM-form for Cruzeiro i en svær kamp i Asunción (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar