fredag den 2. maj 2014

Ronaldinho ude af Sydamerikas fornemste klubturnering

De regerende Copa Libertadores-mestre er ude af dette års turnering! Atlético Mineiro med Ronaldinho spillede 1-1 med Atlético Nacional i torsdagens returkamp på Arena Independência, men det var ikke nok, da colombianerne havde vundet det første møde i Medellín med 1-0.

Det lurede ellers hen mod en afgørelse fra straffesparkspletten, da Atlético-MG med tre minutter igen var oppe med en enkelt scoring. Det var Fernaninho, som med en smuk flugter bragte total balance i regnskabet efter 19 minutter.

Men gæsterne ville det anderledes. Stortalentet Edwin Cardona smækkede en lækker Beckenbauer-aflevering ind foran kassen, og her dukkede indskiftede Jefferson Duque op og sendte holdet fra Medellín videre til kvartfinalen i Sydamerikas fornemste klubturnering. 

Den samlede sejr var fortjent nok. Ronaldinho & Co. ville for lidt i den første kamp, og Atlético Nacional havde faktisk flere chancen i returkampen i Belo Horizonte. Colombianerne møder i næste runde Defensor fra Uruguay, som eliminerede The Strongest i sin 1/8-finale.

Brasilien har nu kun ét hold tilbage blandt de sidste 8, og det er mestrene fra Cruzeiro. Argentina har tre hold med i turneringen, nemlig Arsenal de Sarandí, San Lorenzo og Lanús, mens Bolivia, Paraguay og Uruguay er repræsenteret af hhv. Bolívar, Nacional og Defensor. Kvartfinalerne spilles omkring den 7. og 14. maj, mens vi må vente på semifinalerne til en gang efter VM-slutrunden i Brasilien. 


Se målene fra Atlético-MG - Atlético Nacional

Stortalentet Cardona stod for en perfekt assist til det afgørende mål (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar