mandag den 19. maj 2014

Fodboldens moderspark fældede Santos

Romário var kendt for sine scoringer med den stive tå, og Ronaldo gjorde også nogle gange brug af fodboldens moderspark, når han skulle til en hurtig afslutning tæt inde under mål.

I søndagens sene kamp mellem Santos og Atlético-MG på Arena Pantanal i Cuiabá så vi den så igen, den stive tå, da de zebrastribede fra Belo Horizonte besejrede værterne fra havnebyen med 2-1.

Santos kom ellers foran på en scoring af Cícero i slutningen af 1. halvleg, men André var hård mod sine gamle holdkammerater med to scoringer inden for bare 6 minutter i 2. halvleg.

Udligningen blev sat ind efter 29 minutter efter et akrobatisk oplæg af backen Alex Silva, mens André sørgede for dobbelt op efter 35 minutter, da hans tåhyler strøg ind under kæmpen Aranha i Santos-buret.

Sejren var ikke just fortjent, da Santos sad på det meste af kampen, men det er også klasse at slå til, når chancen byder sig, og det formåede Atlético-MG, selv uden topprofiler som Ronaldinho, Jô og Réver.

Atlético-MG høster sin bare anden sejr i 5 kampe, og 'O Galo' (Hanen) rykker dermed op på 11. pladsen ud af de 20 hold med 3 points op til Top 4. Santos ligger lige efter ét point færre på kontoen efter de 5 runder.