mandag den 26. maj 2014

Cruzeiros kontramaskine knuste Internacional

Cruzeiro viste god form og moral, da de forsvarende brasilianske mestre tilføjede Internacional sit første nederlag i denne sæson.

Hjemmeholdet anført af en velspillende D'Alessandro tog ellers føringen ved Wellington efter 38 minutter, men Ricardo Goulart fik med et hovedstød fra en næsten umulig vinkel bragt balance på måltavlen bare fire minutter senere.

I 2. halvleg rullede gæsternes kontramaskine sig for alvor ud. Éverton Ribeiro fandt Willian med en genial ydersideaflevering efter 25 minutter, og superreserven efterlod ingen chancen for Dida i hjemmeholdets bur.

Kampen sidste mål blev sat ind kort før tid af Marcelo Moreno, som virkelig har fået karrieren på ret køl efter et mislykket ophold hos Flamengo. Den bolivianske landsholdsangriber har nu scoret 5 gange i denne sæson, og han topper dermed topscorerlisten i Serie A.

Cruzeiro rykker med sejren tilbage på 1. pladsen med et point ned til Fluminense, mens Internacional daler ned til 8. pladsen med 4 points op til duksene fra Belo Horizonte. Turneringen tegner til at blive jævnbyrdig i år. Det sidste ubesejrede hold faldt i går, og det er kun 5 points, som adskiller de 9 øverste hold.

Se målene fra Internacional - Cruzeiro

Angriberen Marcelo Moreno (tv) er tilbage i Cruzeiro med stor succes (O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar