torsdag den 31. juli 2014

Topholdet i Serie B på vej mod en lille sensation i pokalen

Ceará står med gode kort på hånden i bestræbelserne på at kvalificere sig til 1/8-finalen  i den brasilianske pokalturnering, Copa do Brasil. Topholdet fra Serie B overraskede alt og alle ved at hente en 2-1 sejr med hjem fra Internacional, og dermed kan klubben fra Fortaleza sikre sig billetten til næste runde med en uafgjort i returkampen i Fortaleza om 14 dage.

Det kunne faktisk havde gået endnu værre for Internacional, såfremt Magno Alves havde udnyttet et straffespark i 1. halvleg, men Dida reddede ‘O Colorado’ (De Røde) i denne omgang. Efter pausen gik det galt. Nikão passerede den tidligere landsholdskeeper efter 9 minutter, Alan Ruschel udlignede i overtiden for hjemmeholdet, men i over-overtiden sørgede Ricardinho for den overraskende udesejr foran øjnene på de 21.728 betalende tilskuere på VM-arenaen Beira-Rio i Porto Alegre.

Vasco da Gama og Novo Hamburgo er som de første hold klar til 1/8-finalen. Vasco fulgte en 2-0 sejr over Ponte Preta i sidste uge op med en gevinst på 2-1 hjemme på São Januário. Novo Hamburgo var nede med 0-1 efter det forste møde med ABC fra Serie B, men det rettede man op hjemme på Estádio do Vale med en 2-0 sejr. Det afgørende mål blev sent ind i overtiden med ryggen af angriberen Juba efter et frispark. Flot af klubben, som til dagligt spiller helt nede i den regionale gaucho-liga.