mandag den 21. juli 2014

Helikopterdræbt Inter-topscorer mindet med målfest

Den tidligere Internacional-angriber og -træner Fernandão mistede den 7. juni livet ved en helikopterulykke i en alder af bare 36 år, og den gamle topscorer blev mindet på fornemste vis ved klubbens første hjemmekamp efter den lange VM-pause. 

'O Colorado' (De Røde) holdt nemlig målfest mod bundproppen Flamengo, som blev sendt tilbage til Rio de Janeiro med en sæk på 4-0. Rafael Moura, D'Alessandro (straffe), Fabrício og Alex leverede målene foran øjnene af Fernandãos familie. Internacional var overlegne gennem hele kampen, og afslutningsstatistikken 18-2 i hjemmeholdets favør fortæller alt om de 90 minutter.

Fernandão nåede selv i en periode over 4 år op på 190 kampe og imponerende 77 scoringer for de røde inden at han fortsatte karrieren i Al Gharafa i Qatar. Fernandão vendte tilbage til Internacional i 2012, hvor det blot blev til 4 måneder i rollen som træner. Det blev til en fyreseddel efter 26 kampe, som kun indebragte 9 sejre, 8 uafgjorte og 9 nederlag.

Internacional rykker med sejren op på 5. pladsen i Serie A, og det er kun en dårligere målscore, som holder 'O Colorado' ude af den Top 4,der præmieres med en plads i Copa Libertadores 2015. 'O Colorado' vandt sidste gang denne turnering tilbage i 2006, og der var det med Fernandão som topscorer. Jo, det er en stor profil, som Internacional har mistet, og derfor var det fornemt, at hans mindekamp sluttede som en ren målfest.

Se målene fra Internacional - Flamengo

Fernandão som Internacional-fansene husker ham: I målscorerens rolle

Søndagens kampe i Serie A:
Atlético-PR - Criciúma  2-0
Fluminense - Santos  1-0
Goiás - Sport Recife  0-0
Internacional - Flamengo 4-0
Palmeiras - Cruzeiro  1-2
Vitória - Corinthians  0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar