søndag den 20. juli 2014

Storfavoritterne São Paulo fældet af oprykker

Ligesom man troede at São Paulo for alvor ville blande sig i mesterskabskampen dummer 'O Tricolor' sig med at tabe 1-0 til oprykkerne fra Chapecoense foran mere end 43.000 fans på Morumbi.

Favoritterne, som igen havde Alexandre Pato på bænken, sad ellers totalt på matchen og havde flest chancer, men det var gæsterne, der via et effektivt kontraangreb nappede de tre points.

Ricardo Conceição slap igennem 11 minutter inde i 2. halvleg og med en tåhyler passerede han den rutinerede målmand Rogério Ceni, der er igang med sin sidste sæson for Sáo Paulo.

São Paulo beholder trods nederlaget 3. pladsen i Serie A, men Muricy Ramalhos tropper kan risikere at blive distanceret med 6 points af topholdet Cruzeiro, såfremt de regerende brasilianske mestre vinder søndagskampen mod Palmeiras.

Chapecoense rykker med sejren op på 15. pladsen i rækken, og oprykkerne har nu 4 points ned til de fire nedrykningspladser, der for tiden indehaves af Figueirense, Vitória, Coritiba og bundproppen Flamengo.

Denne 11. spillerunde spilles færdig i dag med 6 kampe, og det hyperinteressante opgør mellem Palmeiras og Cruzeiro kan ses direkte på Kanalsport med kickoff kl. 21.00.