torsdag den 17. juli 2014

Brasilianer lukker munden på hånende argentinere

Atlético-MG ligger godt til i kampen om at  vinde den sydamerikanske Recopa (Super Cup) efter at 'O Galo' (Hanen) på fremmed græs besejrede argentinske Lanús med 1-0 i den første finalekamp om den attraktive pokal.

Brasilianerne måtte undervejs i kampe lægge ører til drillerier fra de hjemmeholdets fans efter at landsholdet bøffede totalt ved VM. De hånende bemærkninger forstummede imidlertid, da Diego Tardelli 20 minutter inde i 2. halvleg satte den afgørende scoring ind efter fint oplæg fra Guilherme, der havde afløst en formsvag Ronaldinho i pausen.

Dermed har Copa Libertadores-mestrene fra Atlético-MG gode chancer for at hjemføre endnu en sydamerikansk titel. Det kræver, at 'O Galo' (Hanen) spiller mindst uafgjort, når de to mandskaber spiller returkamp på Mineirão næste onsdag. Det var i øvrigt på denne arena, at Brasilien tabte med 7-1 til Tyskland for godt en uges siden, så nu er det op til Atlético-MG at genrejse noget af landets ære efter semifinalefloppet ved VM.

Diego Tardelli sikrer Atlético-MG en vigtig sejr over Copa Sulamericana-mestrene fra Lanús

'Forbudt at glemme 7-1. Skam' lød beskeden til de brasilianske gæster (Foto: O Globo)