fredag den 25. juli 2014

Paraguayansk angrebstalent slår til for Corinthians

Corinthians løste så godt som billet til 1/8-finalen i den brasilianske pokalturnering, da man hjemme på sin næsten spritnye arena besejrede Bahia med 3-0. De to mandskaber spiller returkamp i Salvador om to uger, men ingen regner med, at Bahia kan hente et tremålsforspring mod ‘O Timão’ (Det Store Hold).

Det var let sejr til Corinthians over et krisemandskab, som nu ikke var vundet i de sidste ni kampe i træk. Holdet fra São Paulo kan udover den sikre sejr også glæde sig over, at de to første scoringer blev sat ind af nytilkomne spillere i en yderst kvalificeret trup.

Midtbanemotoren Elias, som er hentet tilbage efter et eventyr i Sporting Lisboa og Flamengo, åbnede scoringen efter 18 minutter, og den meget interessante 22-årige paraguayanske landsholdsangriber Ángel Romero fulgte op med sin første træffer for Corinthians efter 32 minutter.

2. halvleg bød kun på en enkelt træffer, og den blev sat ind på straffespark i det allersidste spilleminut af indskiftede Renato Augusto til stor tilfredshed for de 24.252 betalende tilskuere på Arena Corinthians, som husede VM-åbningskampen mellem Brasilien og Kroatien for godt en måned siden.

Der blev i midtugen spillet tre kampe mere i denne 3. runde af Copa do Brasil, og de gav følgende resultater:

Avaí - Palmeiras  0-2 (retur den 6/8)
Ponte Preta - Vasco da Gama  0-2 (retur den 30/7)
ABC - Novo Hamburgo  1-0 (retur den 30/7)
Internacional - Ceará (den 30/7 og retur den 13/8)
Bragantino - São Paulo (den 30/7 og retur den 13/8)
Londrina - Santos (den 31/7 og retur den 14/8)
Coritiba - Paysandu (den 31/7 og retur den 6/8)

Vinderen af pokalturneringen præmieres med en plads i Copa Libertadores 2015. De forsvarende pokalmestre fra Flamengo træder først ind i næste runde sammen med klubber som Atlético-MG, Atlético-PR, Botafogo, Cruzeiro og Grêmio.

Se målene fra Corinthains - Bahia

Ángel Romero takker guderne for sin første scoring i Corinthians-trøjen (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar