søndag den 20. juli 2014

Succes til ekslandsholdsspiller efter forbudt skifte

Den tidligere landsholdsspiller Giuliano blev matchvinder, da Grêmio hentede en vigtig 1-0 sejr ude over oprykkerne fra Figueirense.

Den 24-årige Giuliano har ellers en fortid hos ærkerivalerne fra Internacional, men efter 4 år i ukrainsk fodbold har den offensive midtbanespiller altså taget det forbudte skifte.

Giuliano fik sin debut i onsdags i 0-0 kampen mod Goiás, men i sin 2. kamp skulle den tidligere Dnipro-spiller bruge blot 3 minutter til at sende sin første Grêmio-scoring i kassen, og det var en vigtig en af slagsen.

Grêmio mødte nemlig op til dysten mod Figueirense uden en eneste sejr endsige scoring i de sidste fire kampe, så holdet fra Porto Alegre trængte i den grad til nogle points for at få 'boostet' sine chancer for kvalifikation til Copa Libertadores.

Og hvis der er noget, som rykker i fodbold, så er det som bekendt sejre. Grêmio rykker med resultatet i Florianópolis op i Top 4 i Serie A med 3 points op til duksene fra Cruzeiro, der dog har en kamp til gode. 

Figueirense, der havde med den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno på banen i det meste af kampen, ligger fortsat og rumler rundt under i bunden af rækken med 2 points op til til den rigtige side af nedrykningsstregen .

Se målet fra Figueirense - Grêmio

Giuliano i jubel over sin første scoring for Grêmio (Foto: Lance)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar