mandag den 28. juli 2014

Kaká kan - men det kunne São Paulo ikke

Kaká fejrede sit comeback for São Paulo efter 11 års fravær med en enkelt scoring, men det var ikke nok til at redde 'O Tricolor' fra et nederlag i udekampen mod Goiás. ‘Os Esmeraldinos’ (De Smaragdgrønne) vandt 2-1 på mål af anfører Amaral og angriberen Bruno Mineiro.

Den nu 32-årige Kaká er udlejet til São Paulo i resten af 2014 inden han tiltræder i Orlando City i starten af den nye år, og den tidligere landsholdsspiller fik et godkendt comeback for sin barndomsklub. Kaká var aktiv i begge sider, og hans fight blev belønnet med reduceringen til 2-1 med små 15 minutter igen af matchen.

Goiás rykker med sejren op på 7. pladsen i Serie A med 2 points op til den Tops 4, som udløser en plads i Copa Libertadores 2015, og med 8 points op til duksene fra Cruzeiro. São Paulo daler ned til 8. pladsen med et point færre på kontoen end søndagens overmænd.

São Paulo-træneren Muricy Ramalho har masser af gode offensive kræfter i Luís Fabiano, Alan Kardec, Paulo Henrique Ganso, Alexandre Pato, Kaká m.fl., men til gengæld ser defensiven skrøbelig ud. Det er her, at der primært skal sættes ind, såfremt São Paulo skal blive en seriøs bejler til årets brasilianske mesterskab.


Se målene fra Goiás - São Paulo

Kakás scoring var ikke nok til at hindre et nederlag til barndomsklubben (Foto: O Globo)

Søndagens kampe i Serie A:
Atlético-PR - Fluminense  0-3
Corinthians - Palmeiras  2-0
Flamengo - Botafogo  1-0 (Tjek Flamengos danske hjemmeside)
Goiás - São Paulo  2-1
Grêmio - Coritiba  2-3
Sport Recife - Atlético-MG  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar