søndag den 27. juli 2014

Tidligere FCN-angriber tæt på tennisæg mod tophold

Suveræne Cruzeiro holder dampen oppe i den brasilianske Serie A efter lørdagens 5-0 sejr over Figueirense. Dermed hentede ‘A Raposa’ sin fjerde sejr i træk og udbyggede sin føring til 6 points inden søndagens kampe.

Figueirense med den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno på banen i alle 90 minutter ydede ellers fin modstand i starten, men efter 40 minutter begyndte det at krakelere, da ligaens topscorer Ricardo Goulart blev væltet i feltet, og Lucas Silva satte det efterfølgende straffespark ind via den ene opstander.

Cruzeiro startede som fyr og flamme efter pausen, hvor Marquinhos og Dedé scorede inden for de første 5 minutter. Kampen var dermed afgjort, men topholdet gav de 21.190 betalende tilskuere på Mineirão endnu et par godbidder at gå hjem på. Goulart satte således sin 8. scoring ind efter 27 minutter, og indskiftede Dagoberto satte punktum for festen i det 33. minut. Figueirense og Bueno må trøste sig med, at de undgik et tennisæg.

Cruzeiro er noteret for 28 points efter 12 spillerunder, mens de nærmeste forfølgere fra Internacional har 22 points på kontoen. Corinthians kan gå op på 2. pladsen i Serie A, såfremt det bliver til en sejr søndag, men det bliver ikke let. Modstanderen er nemlig ærkerivalerne fra Palmeiras. Figueirense ligger fortsat under stregen med 4 points op til Vitória, som rykkede fra med lørdagens sejr over Criciúma