torsdag den 5. april 2012

Remis i mestermøde mellem Inter og Santos

Internacional og Santos spillede 1-1, da de sidste 2 års vindere af Copa Libertadores krydsede klinger i gruppespillet i Latinamerikas fornemste klubturnering. Hjemmeholdets Nei gav "O Colorado" (De Røde) en ønskestart med en scoring allerede efter 8 minutters spil, mens udligningen faldt midt i 2. halvleg ved indskiftede Alan Kardec. Den tidligere U/20-landsholdsangriber var kommet på banen bare et par minutter tidligere, og han var ikke sen til at udnytte et fint indlæg af Juan. Santos havde fortjent mere end det ene point, men hjemmeholdets keeper Muriel lukkede fint ned for Neymar & Co.
Santos og Internacional ligner fortsat nogle fornuftige bud på de to 1/8-finalepladser fra Gruppe 1. Brasserne presses dog hårdt af bolivianske The Strongest, der med en sejr i aften over bundproppen Juan Aurich kan skubbe Internacional ned på 3. pladsen. Set med brasilianske øjne kan det hele dog løse sig i den sidste spillerunde, såfremt Santos hjemme slår netop udfordrerne fra The Strongest, mens Internacional hjemme i Porto Alegre som forventet ordner den peruvianske bundprop Juan Aurich.