mandag den 2. april 2012

Lucas' tordenstøvle slog til for São Paulo

São Paulo holder teten i Campeonato Paulista. Emerson Leãos mandskab var ellers ilde ude i søndagens kamp mod Ituano, men holdet trådte i karakter i 2. halvleg og fik vendt 0-2 til en sejr på 4-2. Anfører Rhodolfo viste vejen for sine tropper med 2 mål, mens stortalentet Lucas viste noget af sit store repertoire ved målet til 3-2. Et par fikse driblinger blev fulgt op af et tordenskud op i det fjerneste målhjørne. Sidste mål blev sat ind af William José, der har været en fin afløser for angrebsstjernen Luís Fabiano. Den 20 årige angriber er holdets topscorer med 10 mål, og den tredje mest scorende i turneringen.

Corinthians holdt målfest i udekampen mod Oeste. De brasilianske mestre er ellers verdensberømte for sine mange snævre sejre, så 3-0 mod Oeste var det rene overflødighedshorn for klubbens mange fans. Liedson fik sat et punktum for sin måltørke med 2 scoringer, mens angrebskollegaen Willian var sidste mand på tavlen for "O Timão" (Det Store Hold)

Santos har en vigtig kamp mod Internacional i Copa Libertadores på onsdag, så træner Muricy Ramalho hvilede hele A-kæden i gårsdagens udekamp mod Portuguesa. De mange reserver gjorde det nødvendige og besejrede hjemmeholdet med 2-0. Stopperen Rafael Cadeira og angriberen Dimba sørgede for målene, der bestemt må give nogle bekymringer i Portuguesa-lejren. Portuguesa skal om godt 1½ måned være klar til spil i den landsdækkende Serie A, og hvis man ikke kan besejre Santos' reserver her i det regionale mesterskabsspil, får holdet kæmpe problemer, når man skal møde de bedste fra hele Brasilien.

Der resterer endnu 2 runder af grundspillet, men man har allerede fundet frem til de 8, som går videre til kvartfinalen. Weekendens resultater flaskede sig således, at Bragantino og Ponte Preta også kunne løse billet til slutspillet, så de sidste 2 runder skal bruges til at få placeringerne på plads. Husk på, at jo højere man er i tabellen, jo større bonusser venter der i form af hjemmebanefordel etc.. Der er altså masser at spille om for de 8 slutspilshold: São Paulo, Corinthians, Santos, Palmeiras, Mogi Mirim, Guarani, Bragantino og Ponte Preta.
 
I bunden er Comercial så godt som sendt i Paulista A2, mens der er 5 hold, der kæmper hårdt om at undgå de sidste 3 dumpeplaceringer. Portuguesa er et af holdene i farezonen, og det er lidt ironisk med tanke på, at holdet i december måned kvalificerede sig til den landsdækkende Serie A. Men den regionale og den landsdækkende turnering er 2 uafhængige størrelser, så en nedrykning til A2 regionalt får ingen betydning for Portuguesas deltagelse i Serie A her i maj måned.
  
Se målene fra Ituano-São Paulo
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar