torsdag den 5. april 2012

Flamengo skal bruge et mirakel

Flamengo er tæt på et exit i Copa Libertadores. De rød-sorte tabte onsdagens udekamp til Emelec fra Ecuador med 3-2, og dermed ryger Flamengo ned på sidstepladsen i Gruppe 2 inden den sidste spillerunde. Her skal Flamengo slå argentinske Lanús hjemme på Engenhão og samtidigt håbe på at Olimpia fra Paraguay og Emelec spiller uafgjort. Alt andet vil betyde et farvel til træner Joel Santanas mandskab i Copa Libertadores-regi.
Flamengo har kun sig selv at takke for fadæsen i Ecuador. Brasserne var oppe med 2-1 mod et svagt Emelec, men hjemmeholdet fik vendt kampen i løbet af de sidste 8 minutter. Den tidligere argentinske landsholdsangriber Figueroa leverede 2 hovedsstødsscoringer, mens Gaibor satte det afgørende mål ind på straffe i kampens sidste minut. Léo Moura og Deivid kom på tavlen for Flamengo, der nu skal bede til på et mirakel, når puljen spilles færdigt torsdag den 12.april.