søndag den 8. april 2012

Mål, oplæg og udvisning til OL-kandidaten Casimiro

São Paulo er tæt på at sikre sig den attraktive 1. plads i grundspillet i Campeonato Paulista. I den næstsidste spillerunde slog São Paulo turneringens overraskelse fra Mogi Mirim med 2-0, og dermed topper Luís Fabiano & Co. rækken nu med 3 points ned til Corinthians. Corinthians har dog en kamp til gode, men São Paulos målscore skulle være nok til at hente 1. pladsen, såfremt São Paulo og Corinthians skulle ligge side om side, når den sidste runde er afviklet søndag den 15. april.
Lørdagens kamp mod Mogi Mirim blev hektisk især for OL-kandidaten Casimiro. Den defensive midtbanespiller startede kampen på bænken, men kom hurtigt i spil på bekostning af en skadet Fabrício. Det tog ikke lang tid for den indskiftede Casimiro at sætte sig selv i scene. Først satte han pandebrasken på en frisparksbold fra Jadson til 1-0, og kort før pausen endte et hovedstød fra Casimiro på overliggeren, hvorefter Fernandinho kunne heade riposten ind til 2-0. Hermed var det ikke slut for den 20 årige Casimiro, der med et kvarter igen fik marchordre af kampens dommer efter sit andet gule kort. Men det var alligevel en god sejr for formstærke São Paulo. Det var klubbens 10. sejr i træk, og i alt er "O Tricolor" nu ubesejret i de sidste 13 kampe. Det lover godt for slutspillet, der begynder om 2 ugers tid, og hvor Casimiro vil være "ren" efter at have afsonet sin karantæne i den sidste gruppespilskamp mod Linense.
Der er stadigvæk 1½ spillerunde igen af grundspillet. Man har dog allerede fundet frem til den Top 8, som går videre til slutspillet. Udover São Paulo er hold som Corinthians, Santos, Palmeiras , Mogi Mirim, Guarani, Bragantino og Ponte Preta alle klar til 1/4-finalerne. I bunden er Comercial-SP så godt som ude, mens de sidste 3 dumpebilletter sandsynlighed skal fordeles mellem Catanduvense, Botafogo-SP, Guaratinguetá og XV de Piracicaba.
 
Se målene fra São Paulo-Mogi Mirim
   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar