fredag den 13. april 2012

Flamengo sagde bye-bye til Libertadores

Flamengo er færdig i dette års udgave af Copa Libertadores. De rød-sorte vandt godt nok den sidste puljekamp mod argentinske Lanús med hele 3-0, men Flamengo skulle bruge en uafgjort i den anden gruppekamp mellem Olímpia og Emelec. Her så det lovende ud med 2-2 kort før tid, men Emelec fra Ecuador slog til i kampens overtid og sikrede sig dermed adgang til 1/8-finalerne på bekostning af netop Flamengo. Lanús går ligeledes videre fra Gruppe 2, mens Flamengo og Olímpia bliver Sorteper i den jævnbyrdige pulje.
Flamengo leverede ellers en god kamp på Engenhão mod allerede kvalificerede Lanús, og hårdt kritiserede Ronaldinho viste momentvis nogle af de kvaliteter, som en gang gjorde ham til Verdens bedste fodboldspiller. R10 havde næstsidste fod på Flamengos 2 sidste scoringer, og især assisten til 3-0 var suveræn (se videoen nedenfor). Her viste Ronaldinho både suveræne driblinger, temposkift og en sukkerbold ind til Luiz Antonio. Måske er R10 ved at vågne op, og det var sandelig også på tide, men det var altså for sent til at overleve i Copa Libertadores.
Udover Luiz Antonio kom også Welinton og Deivid på tavlen for hjemmeholdet, der nu må koncentrere sig om delstatsmesterskaberne i Rio de Janeiro, og den landsdækkende Serie A, der begynder om en måneds tid.
   
Se målene fra Flamengo-Lanús

Ingen kommentarer:

Send en kommentar