mandag den 2. april 2012

Målmaskinen Vagner Love atter på spil

Vagner Love bliver ved med at skovle mål ind for Flamengo. I søndagens kamp i Taça Rio scorede den tidligere landsholdsspiller begge mål, da Flamengo besejrede Bangu med 2-1. Vagner Love er med rette blevet kaldt en målmaskine, og han har efter sin tilbagekomst til Flamengo leveret 10 mål i 11 kampe for de rød-sorte. Flamengo var altdominerende i 1. halvleg og burde have scoret meget mere end de 2 gange. Efter pausen kom Bangu mere til fadet. Gæsterne fik reduceret ved Sergio Junior, og selv samme spiller havde faktisk en gylden mulighed for at bringe Bangu på 2-2, men angriberen overplacerede sit skud. Det havde da også været århundredes tyveri, såfremt Bangu havde fået point med hjem fra kampen.
Engenhão var der storkamp mellem Fluminense og Botafogo. Det blev til en pointdeling mellem de 2 giganter efter resultatet 1-1. Elkeson bragte Botafogo på 1-0, mens Fred sørgede for det udlignende mål inden pausen. Botafogo var tættest på sejren, men de små marginaler var ikke med Herrera i 2. halvleg. Den argentinske angriber måtte således se to af sine forsøg tage træværket, og dermed kunne begge mandskaber tage hvert til sit med et point på kontoen.
Der resterer nu 2 runder af gruppespillet i denne anden delturnering i spillet om Campeonato Carioca (Rio-mesterskabet).  Botafogo og Flamengo ligger pt. til en semifinaleplads fra Gruppe A, mens Vasco da Gama og Bangu ligger bedst til i Gruppe B. Fluminense kan stadigvæk komme i spil til den ene semifinaleplads i Gruppe B, men skulle det glippe for Fred & Co., kan holdet sagtens leve med det. Fluminense vandt nemlig tidligere på sæsonen den første delturnering i spillet om Campeonato Carioca, og dermed er klubben allerede klar til den store finale om delstatsmesterskabet i Rio de Janeiro. Mesterskabet afvikles nemlig som en 3-trins-raket med 2 delturneringer (Taça Guanabara og Taça Rio) hvorefter vinderne af de 2 "Taças" til sidst gør op om det samlede delstatsmesterskab.