tirsdag den 10. februar 2015

Mancini og modellerne viste ny América-uniform frem i BH

América-MG brugte tirsdag formiddag på at præsentere klubbens nye outfit for sæsonen 2015. Der foregik på Museu Inimá de Paula i centrum af Belo Horizonte (BH). Der var inviteret godt 200 personer, som fik et fint show på godt en time. Klubbens 9 præsidenter åbnede ballet, og så gik de ellers slag i slag med at vise alt fra fritidstøj og til de nye kampuniform frem på podiet. 

Det var selvfølgelig klubbens stjernespiller, den 34-årige  Mancini, som fik lov sit at åbenbare den nye grøn-sorte kampuniform sammen med en smuk model, hvis shorts var nærmere at betegne som 'tights'. Sådan skal det være. Der skal også være lidt til husarerne.

Festlighederne sluttede af med sambamusik, hvorefter der blev serveret vin og snack til gæsterne. En fin lejlighed for medlemmerne til at mødes og udveksle minder, men også snakke om klubbens fremtid. América-MG er lidt klemt af byens to store fodboldklubber Atlético-MG og Cruzeiro, så ledelsen må tænke lidt utraditionelt for at presse sig frem i rampelyset.

Eftermiddagen stod på træning på centret Lanna Drumond, og her brugte træner Givanildo Oliveira det meste af tiden på at spille 11 mod 11. Der er match på lørdag ude mod Tupi. Det er en nøglekamp i den hårde fight i om at slutte i Top 4 i Campeonato Mineiro. América har 4 points på kontoen, mens klubben fra Juiz de Fora har 3 efter 2 spillerunder. 

Américas to mest rutinerede spillere, Leandro Guerreiro og Mancini sad over ved dagens træning, da de døjer med skader efter onsdagens kamp mod URT. Problemerne er dog ikke større end at træner Givanildo Oliveira kan trække på de erfarne herrer i den vigtige match i Juiz de Fora om 4 dage.

Disse short kommer næppe i spil for Mancini & Co. på lørdag i Juiz de Fora (Foto: O Tempo)

Her er så alle modellerne og de 3 nye kampuniformer samlet på et foto (Foto: América-MG)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar