tirsdag den 3. februar 2015

América-træner: Når man er 18 år, så er man en mand!

Der var fint humør på træningen i América-MG her dagen op til onsdagens match mod URT i den 2. runde af delstatsmesterskaberne dækkende Minas Gerais. Det var også en relativ simpel træning med det klassiske spil til to mål på begrænset bane og med loft på 2 berøringer per spiller.

Den sidste del af træningen bestod af afslutninger for stamspillerne, mens reserver gik i gang med spil til to store mål under ledelse af assistenttræner Cláudio Prates. Cheftræner Givanildo Oliveira havde en fin dag, hvor han kunne spekulere lidt over morgendagens vigtige match.

Der var fint fremmøde fra medierne denne tirsdag eftermiddag, også fordi kampen transmitteres direkte på O Globo. Det lille presserum virkede lidt klemt med to kamerahold i gang, og derudover omkring 10 journalister, som leder efter historien til morgendagens sprøjte.

Pressechef Carlos Cruz havde sluppet bl.a. rutinerede Mancini og træner Givanildo Oliveira løs i mediemøllen, og udover kampen mod URT drejede mange spørgsmål sig om de mange unge spillere i truppen. Hertil havde træner Givanildo Oliveira følgende kommentar:
Jeg har ingen problemer med at bruge unge spillere. Hvis de viser kvalitet, så spiller de. Der er spillere på 16 år, som har børn. Når man er 18-19 år, så er man en mand, sagde den 66-årige træner, som har hele 15 regionale mesterskaber på sit CV.
Givanildo Oliveira fortalte yderligere, han vælger samme startformation som i søndagens kamp mod Guaraní. Det betyder, at anfører Leandro Guerreiro bliver klar. Den 36-årige midtbanespiller med fortid i Botafogo og Cruzeiro trænede i hvert fald fuldt med i dag.

Américas største navn Mancini var ved pressemødet optimistisk på holdets vegne efter det uafgjorte resultat i den 1. spillerunde. Han forventede, at fysikken stille og roligt bliver bedre, og at mandskabet kan fortsætte de gode takter fra den 1. halvlev mod Guaraní.
En sejr mod URT er vigtig. Den vil give os en god portion selvtillid og sørge for, at vi får den fornødne ro til at arbejde fremadrettet på træningsbanen, fortalte den tidligere brasilianske landsholdsspiller med fortid i bl.a. Roma og Inter.
Og det virker som om der er ro på i klubben her dagen før det igen er tid til match for de grønne 'kaniner'. Startformationen er som bekendt uændret, og træningen virker udefra til at havde den rette tænding. Vi får se om Mancini & Co. er på rette spor, når der fløjtes op på Arena Independência onsdag kl. 22.00.

Træner Givanildo Oliveira har 15 regionale mesterskaber i bæltet (Foto: América-MG)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar