tirsdag den 17. februar 2015

América-MG med super optakt til søndagens BH-classico

América-MG fik den bedst mulige optakt til søndagens classico mod Atlético, da 'O Coelho' (Kaninen) foran 1.400 betalende tilskuere i Juiz de Fora besejrede Tupi med 2-1 i den tredje runde af Campeonato Mineiro.

Dermed holder América sig i den Top 4, som belønnes med plads i semifinalen om Mineiro-mesterskabet efter det ultrakorte grundspil på bare 11 runder. Tupi er ikke uden chancer for en slutspilsplads, men det bliver svært efter nu to nederlag efter tre kampe.

Det blev gæsternes højre forsvarsside, som stjal billedet på et steghedt Estádio Radialista Mario Helênio. Højre backen Patrick åbnede scoringen efter en lille halv times spil efter en fin 'dummy' af tankforwarden Rodrigo Silva, men Dani Morais udlignede på straffespark med godt et kvarter igen.

Givanildo Oliveiras tropper holdt trods modgangen snuden i sporet, og med små 10 min. igen kom belønningen. Debutanten Robertinho, som havde afløst en skadet Patrick som højre back, slap igennem efter en frispilning af indskiftede Dopô, og den tidligere Tupi-spiller omsatte chancen til 2-1.

Alt var nu ikke lutter idyl hos América. I overtiden så Wesley Matos rødt efter to gule kort, og stopperen må derfor sidde over, når det i næste runde går løs mod topholdet Atlético-MG på Arena Independência i Belo Horizonte (BH).

América er nu ikke helt uden chancer mod de brasilianske pokalmestre fra 2014. 'O Coelho' har nemlig den fordel, at de kan arbejde 100% frem mod kampen, mens Atlético fire dage forinden skal en tur forbi Santiago og en sikkert anstrengende kamp i Copa Libertadores mod Colo-Colo.

Se højdepunkterne fra Tup - América-MG

Robertinho sætter sejrsmålet ind med mindre end 10 min. igen (Foto: América-MG)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar