torsdag den 26. februar 2015

Atlético-MG nedlagt for første gang i 37 år i egen hule

Atlético-MG er i store problemer i Copa Libertadores efter at 'O Galo' (Hanen) hjemme på Arena Independência tabte med 1-0 til mexicanske Atlas foran 16.333 betalende tilskuere. Det var klubbens tredje nederlag i træk, hvoraf de to er i det sydamerikanske svar på Champions League

Indskiftede Christian Suárez blev matchvinder med bare 4 min. til slutfløjtet. Det var noget af en fæstning, som Atlas indtog. Atlético har ikke tabt på hjemmebanen i Copa Libertadores siden 1978, hvor Boca Júniors trak det længste strå.

Atlético manglede hele 4 spillere fra idealopstillingen, og det blev ikke bedre, da anfører Leonardo Silva efter 38 min. måtte lade sig udskifte med en brækket finger. Derfor er det ikke underligt, at holdet manglede den rytme og energi, som sikrede de zebrastribede den brasilianske pokaltitel i 2014.

Det var som sagt Atlético-MG's andet nederlag i Copa Libertadores, og det er ikke så rart, når der kun er spillet 2 runder. 'O Galo' er dermed bundprop i Gruppe 1. De øvrige hold, Colo-Colo, Santa Fé og Atlas har alle 3 points, men chilenerne og colombianerne er kun noteret for én kamp,

Cruzeiro kom ok fra start i sit puljespil med 0-0 i den svære udekamp mod bolivianske Universitario. 'A Raposa' (Ræven) spillede klogt og kom til de nødvendige chancer, men akkuratessen svigtede for Leandro Damião & Co. i højderne.

I den anden kamp i Cruzeiros pulje blev det til 2-2 mellem argentinske Huracan og venezuelanske Mineiros de Guayana, Dermed er alle hold noteret for et enkelt point efter den første spillerunde i Gruppe 3.

Se målet fra Atlético-MG - Atlas

Kaptajnen Leonardo Silva måtte forlade skuden med en brækket finger (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar