fredag den 18. maj 2012

Vélez Sarsfield tog første stik mod Santos

Santos havde en skidt dag mod argentinske Vélez Sarsfield i den første kvartfinale i Sydamerikas fornemste klubturnering, Copa Libertadores. De forsvarende sydamerikanske mestre kunne ikke få offensiven til at fungere på Estádio José Amalfitani i Buenos Aires, og det hele endte med en argentinsk sejr på 1-0. Vélez Sarsfields sejrsmål faldt 10 minutter før pausen, hvor Obolo headede et indlæg fra Emiliano Papa ind bag Rafael i Santos-målet. Der er første gang i 2012, at Neymar & Co. må gå fra banen uden at score. Sidste gang det skete var i december, hvor "O Peixe" (Fisken) tabte VM-finalen med 4-0 til Barcelona.
De to mandskaber spiller returkamp på torsdag, og her skal Santos vinde med mindst 2 mål for at gå videre til semifinalen. Vélez Sarsfield kan gå videre med et nederlag a la 2-1, da udebanemål tæller dobbelt i denne fase af turneringen, mens en brasiliansk sejr på 1-0 vil sende kampen ud i straffespark.