lørdag den 26. maj 2012

Knivskarpe kvartfinaler i Copa Libertadores

Corinthians og Santos mødes i den ene semifinale i Copa da Libertadores, mens den anden semifinale hedder Universidad de Chile og argentinske Boca Juniors. Det blev klart efter nogle  dramatiske returkampe i midtugen.
 
Corinthians sikrede sig semifinalepladsen, da man om onsdagen slog Vasco da Gama med 1-0. Paulinho viste sig endnu en gang at være en nøglespiller for Corinthians, da han kort før tid scorede kampens eneste mål foran små 38.000 ellevilde tilskuere på Pacaembu i São Paulo. Det første opgør i Rio de Janeiro endte uden mål, så Corinthians trak sig i semifinalen med en samlet sejr på 1-0.
 
Fluminense måtte sige farvel til turneringen efter en dramatisk returkamp mod Boca Juniors. Argentinerne kom til Rio de Janeiro med et forspring på 1-0 efter den første match i Buenos Aires, men den føring fik Thiago Carleto udlignet 17 minutter inde i kampen. Denne stillingen holdt indtil overtiden, hvor bomben faldt på Engenhão. Boca-angriberen Santiago Silva var hurtigt over en retur fra Diego Cavalieri og sendt bolden ind til slutresultatet 1-1. Dermed var Fluminense ude af turneringen med et samlet nederlag på 2-1.
 
Santos måtte også strække sig til det yderste for at passere argentinske Vélez Sarsfield i sin kvartfinale. Argentinerne kom til Vila Belmiro med beskedne 1-0 i bagagen, og dette forspring holdt indtil et lille kvarter før tid. En smart kombination mellem Ganso og Léo bragte Alan Kardec fri til skud, og den tidligere U/20-landsholsspiller svigtede ikke. Santos havde længe haft overtaget efter, at Vélez Sarsfield-keeperen Barovero så direkte rødt kort før pausen efter en nødbremse på Neymar, men det tog alligevel sin tid at få nedbrudt den argentinske forsvarsmur. Med resultatet 1-0Vila Belmiro var alt lige mellem de to kombattanter, og det hele skulle derfor afgøres på straffespark. Her var "santisterne" stærkest, og med cifrene 4-2 sikrede man sig en semifinale mod rivalerne fra Corinthians.
 
Semifinalerne er foreløbig sat til den 13. og 20. juni, og uanset resultaterne af disse kan vi se frem til et brag af en finale.
 
Se og hør fra dramaet mellem Santos og Vélez

Ingen kommentarer:

Send en kommentar