mandag den 14. maj 2012

Fluminense delstatsmester i Rio de Janeiro for 31. gang

Fluminense blev som ventet vinder af Campeonato Carioca 2012. "O Tricolor" havde så godt som dræbt al spænding om den samlede titel i Rio de Janeiro, da man i  sidste uge smadrede Botafogo med hele 4-1 i den første finalekamp. Søndagens returkamp på Engenhao havde derfor mere karakter af et triumftog, hvor Deco & Co. i  overværelse af godt 25.000 tilskuere bare skulle holde Botafogo fra fadet. Fluminense vandt kampen med 1-0 på det mål som Rafael Moura satte ind midtvej inde i 2. halvleg.
Det er 31. gang, at Fluminense vinder delstatsmesterskabet i Rio de Janeiro. Flamengo er den mest vindende klub med 32 mesterskaber, mens Vasco og Botafogo følger med som 3'er og 4'er med hhv. 22 og 19 titler.
Fluminense får ikke lov til at hvile længe på laurbærene. På torsdag skal træner Abel Bragas mandskab en tur til Buenos Aires, hvor Boca Juniors tager imod i den første kvartfinale i Copa Libertadores. Om søndagen er der atter en storkamp på programmet. Her tager "O Tricolor" hul på den landsdækkende Serie A med en udekamp mod de brasilianske mestre fra Corinthians.
  
Se målet fra Botafogo-Fluminense
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar