lørdag den 7. juni 2014

Fred lukker munden på de værste kritikere

Brasilien fik en sejr i sin sidste testkamp inden at det for alvor går løs med selve VM-slutrunden. Fredagens modstander var Serbien, og efter en vakkelvorn indsats kunne Neymar & Co. alligevel glæde sig over en gevinst på 1-0.

Udskældte Fred blev matchvinder, da Fluminense-angriberen et kvarter inde i 2. halvleg brysttæmmede et indlæg fra Daniel Alves og til trods at han mistede balancen, lykkedes det alligevel for Fred at sende bolden i kassen. Faktisk havde brasserne også bolden i kassen til 2-0, men Hulk fik fejlagtigt annulleret sin scoring for offside.

Serbien var en uhyre vanskelig modstander for de brasilianske VM-værter. Defensiven var solid og gæsterne var gode til at bryde rytmen med mange små frispark undervejs, og offensivt var serberne især dygtige til at angribe i områderne bag brassernes offensive backs.

At Luíz Felipe Scolaris tropper alligevel fik sejren i hus, viser at landstræneren har fået samlet et hold af vindere. Det er også en kunst at hente fodboldsejre, når man levere en halvskidt præstation, og dette var netop, hvad der skete mod Serbien.

Nu har de brasilianske VM-tropper 6 dage til at få de sidste ting på plads. Torsdag spiller Neymar & Co. åbningskamp mod Kroatien, og her er der kun ting der tæller, nemlig sejr på Arena Corinthians i São Paulo.

Opstilling:
Julio Cesar;
Daniel Alves (Maicon), Thiago Silva, David Luiz, Marcelo (Maxwell);
Luiz Gustavo, Paulinho (Fernandinho), Oscar (Willian);
Hulk; Fred (Jô), Neymar (Bernard)
Tilskuere: 63.280 betalende tilskuere på Morumbi i São Paulo

Se højdepunkterne fra Brasilien - Serbien

Matchvinder Fred vil lukket munden på sine værste kritikere (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar