mandag den 2. juni 2014

Stortalentet 'Gabigol' slog til for Santos

Ungdommen slog til for Santos, som på den lånte hjemmebane i São Bernardo do Campo besejrede Criciúma med 2-0. 'O Peixe' (Fisken) er nu ubesejret i de sidste fire kampe, hvoraf de to sidste har resulteret i sejr.

17-årige Gabriel alias Gabigol bragte hjemmeholdet foran efter 10 minutters spil, og 20-årige Diego Cardosa fordoblede føringen bare 7 minutter senere.  Dermed var kampen mere eller mindre lukket mod et Criciúma, som kun har scoret 4 mål i 9 kampe i Serie A.

Santos rykker med sejren op på 9. pladsen i landets bedste række med 2 points op til Top 4, mens Criciúma trods nederlaget beholder sin 13. plads med 4 points ned til nedrykningsstregen.