mandag den 2. juni 2014

Jádson med historisk scoring for Corinthians

Corinthians har ikke fået den bedste start på sin nye hjemmebane Itaquerão i São Paulo. 'O Timão' (Det Store Hold) debuterede på banen for 10 dage siden med et 1-0 nederlag til bundproppen Figueirense, og det blev fulgt op af 1-1 mod ikke alt for stærke Botafogo.

Jádson bragte hjemmeholdet foran midt inde i 1. halvleg, og playmakeren blev dermed den første Corinthians-spiller, som scorer på klubbens nye hjemmebane. Edílson fik dog fik udlignet for Botafogo med mindre end 5 minutter igen af matchen til stor frustration for de 37.119 betalende tilskuere. Måske ikke det mest rimelige resultat. Botafogo havde ganske vist bolden mest, men Corinthians havde flest forsøg på kassen.

Kampen fungerede som sidste test for Arena Corinthians, som huser VM-åbningsmatchen mellem Brasilien og Kroatien den 12. juni, og det spritnye stadion fik gode ord med på vejen. Der var dog ikke lukket helt op for sluserne endnu, idet et enkelt afsnit fortsat er lukket, men det skulle selvfølgelig vare klar til ibrugtagning om 10 dage.

Corinthians kan nu gå på VM-ferie på 3. pladsen i Serie A med 3 points op til duksene fra Cruzeiro. Botafogo ligger nede som nummer 14 med 2 points ned til stregen. Rio-klubben var i øvrigt i dyb sorg op til dagens kamp. Den gamle blonde angrebsback Marinho Chagas, som bl.a. deltog ved VM i 1974, døde nemlig natten søndag i en alder af 62 år. Det var alkoholen, der ligesom med Garrincha tog livet af den populære spiller.

Søndagens kampe i Serie B:
Chapecoense - Bahia  2-1
Corinthians - Botafogo  1-1
Cruzeiro - Flamengo  3-0
Figueirense - Atlético-PR  1-3
Fluminense - Internacional  1-1
Grêmio - Palmeiras  0-0
Santos - Criciúma  2-0

Se målene fra Corinthians - Botafogo

Jádson fejrer sin historiske scoring for Corinthians (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar