onsdag den 4. juni 2014

Neymar viste VM-form i storsejr

Neymar strålede, da Brasilien besejrede Panama med hele 4-0 i tirsdagens testkamp. Hjemmeholdet startede ellers nervøst og der kom først gang i løjerne, da Neymar bragte sit mandskab foran efter 26 minutter, direkte på frispark. Daniel Alves fordoblede føringen med 6 minutter til pausen.

2. halvleg fik en super start, da Hulk blev spillet fri af Neymar med hælen, og den store mand fra Zenit viste flot sparketeknik, da han med ydersiden krøllede bolden forbi McFarlane i gæsternes bur. Brasserne havde derefter helt kontrol på kampen, men det blev kun til en enkelt scoring mere. Det var indskiftede Willian, som efter 27 minutter udnyttede et oplæg fra Maxwell.

Det brasilianske 'Seleção' tager nu tilbage til træningslejren i Rio de Janeiro for at lægge den sidste hånd på VM-forberedelserne. På fredag spiller Luíz Felipe Scolaris tropper den sidste testkamp inden slutrunden for alvor ruller i gang. Modstanderen hedder Serbien, og mon ikke der venter endnu en sejr til det brasilianske landshold.