søndag den 1. juni 2014

VM-vragede spillere bombede løs i Brasilien

Mens de brasilianske landshold forbereder sig til slutrunden om 11 dage er mange af de vragede spillere i fuld sving i den lokale Serie A, hvor man i denne weekend afvikler den sidste spillerunde inden at man går på 45 dages VM-pause.

São Paulo med Luís Fabiano i startopstillingen sluttede denne første etape af turneringen af med en 2-1 sejr over Atlético-MG. Den gamle landsholdsforward bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 10 minutters spil, mens en anden tidligere VM-spiller Josué bragte balance i regnskabet med et lille kvarter igen af matchen.

Det hele endte dog med en São Paulo-triumf, da den VM-vragede Pábon sendte sejrsmålet ind kort før tid. Hjemmeholdet kan sende en stor tak til Atléticos keeper Giovanni, som droppede fælt på colombianerens direkte frispark. Giovanni havde fået chancen i buret, da holdets normale keeper Victor er optaget af de brasilianske VM-forberedelser i Teresópolis, lidt uden for Rio de Janeiro, og det blev dyrt denne gang.

São Paulo rykker med sejren op på 2. pladsen i Serie A a point med duksene fra Cruzeiro, mens Atlético-MG ligger 7'er med bare et enkelt point op til holdene i Top 4. 'Fabuloso' & Co. bruger VM-pausen til en tur til USA, mens Atlético-MG skal den lange vej til Kina, hvor der venter 3 kampe mellem den 19. og 29. juni.