torsdag den 28. februar 2013

Guerrero og Pato på tavlen i spøgelseskamp

Corinthians vandt sikkert 2-0 hjemme over colombianske Millonarios i den anden runde af gruppespillet i Copa Libertadores. Paolo Guerrero gav "O Timão" en god start med mål efter bare 9 minutters spil, og Alexandre Pato fordoblede føringen i starten af 2. halvleg. Corinthians er nu oppe på 16 kampe i træk uden nederlag i Sydamerikas fornemste klubturnering og det er kun én sejr fra den nuværende rekord, der indehaves af Sporting Cristal fra Peru. Onsdagens opgør mod Millonarios havde karakter af en spøgelseskamp, idet Conmebol havde dikteret at kampen skulle spilles uden tilskuere. Conrinthians skal spille resten af turneringen for tomme tribuner hjemme på Pacaembu, og tilhængerne er tillige forbudt at rejse med til holdets udekampe. Det er straffen for sidste uges tragedie, hvor en boliviansk supporter blev dræbt efter en vildfaren brasiliansk raket i udekampen mod San José. Denne konsekvens var ikke kommet alle for øre. Det var således tre colombianske fans, der havde brugt 15 dage i bus på at tilbagelægge de 4.300 km til São Paulo. De måtte ligesom alle andre finde sig et TV for at kunne se kampen.
Mexicanske Tijuana fører Gruppe 5 med maksimumpoint efter to runder. Corinthians følger efter med fire, San José har ét point, mens Millonarios endnu mangler at komme på tavlen.