mandag den 4. februar 2013

Alexandre Pato scorer i Corinthians-debut

Alexandre Pato fik en drømmedebut for Corinthians i søndagens 5-0 sejr over Oeste i de regionale delstatsmesterskaber dækkende São Paulo. Den 23-årige angriber med den lange skadeshistorik kom på banen med 20 minutter igen, og den tidligere Milan-spiller skulle bare bruge tre minutter på banen for at slå til med sin første scoring for verdensmestrene. På dette tidspunkt var kampen allerede afgjort. Den peruvianske landsholdsangriber Paolo Guerrero brillerede med to nærmest identiske mål inden for kampens første kvarter, landsholdsspilleren Paulinho kom på tavlen lige inden pausen, mens anfører Danilo med tilnavnet "ZiDanilo" og så selvfølgelig Pato sørgede for de 36.480 betalende tilskuere på Pacaembu fik noget at glæde sig over i 2. halvleg. Resultatet betyder, at Corinthians kravler op på 5. pladsen i Campeonato Paulista med tre points op til Santos på 1. pladsen. Mesterskaberne består af et grundspil på 19 runder, hvorefter de otte bedste går videre til kvartfinalerne.