mandag den 27. april 2015

Sensationshold med kurs mod mesterskab

Hvis man havde en forventning om, at favoritterne fra Atlético-MG ville spille undertippede Caldense ud af brættet i søndagens første finalekamp om Mineiro-mesterskabet, så måtte man revurdere tingene under de 90 minutter på et Mineirão med 53.772 betalende tilskuere på lægterne.

Matchen endte 0-0, og dermed kan Caldense fra Brasiliens fjerde bedste række med endnu en remis i søndagens returkamp i Varginha blive en højst overraskende mester i staten Minas Gerais. Caldense sluttede på 1. pladsen i grundspillet, og det bliver udslagsgivende, hvis finaleholdene står lige efter de to finalekampe.

Caldense havde ingen problemer med tempoet, og de holdt fysisk stand i alle 90 minutter. Atlético-MG havde godt nok kampens største mulighed ved Carlos, men keeperen Rodrigo klarede flot U21-landsholdsspillerens hovedstød, mens returen blev brændt på det skammeligste af Atlético-angriberen. Set over hele kampen havde 'underhundene' de fleste forsøg på kassen.

Associação Atlética Caldense er blevet alles kæledægge i staten Minas Gerais. Klubben fra Poços de Caldas er ubesejret efter nu 14 kampe i denne turnering, og forsvaret har kun sluppet 4 mål ind. Det er et imponerende stykke arbejde, som unge træner Léo Condé og spillerne har præsteret siden Campeonato Mineiro startede i februar måned.

Returkampen bliver ikke på Caldenses normale hjemmebane Ronaldão (Store Ronaldo), da brandfolk ikke vurderer, at sikkerheden kan leve op til de standarder, som kræves med det forventede rykind. I stedet bliver den anden finalekamp spillet på Varginha, hvor Caldenses ærkerivaler Boa Esporte normalt spiller sine hjemmekampe,


Se højdepunkterne fra Atlético-MG og Caldense


Ingen kommentarer:

Send en kommentar