mandag den 13. april 2015

Gudemål af De Arrascaeta sender Cruzeiro på finalekurs

Atlético-MG og Cruzeiro spillede 1-1 i søndagens semifinale i delstatsmesterskaberne dækkende Minas Gerais. De to ærkerivaler mødes igen på søndag, og her er det Cruzeiro, som har fordel af hjemmebane. Endnu et uafgjort resultat vil sende Cruzeiro i finalen, da de blå 'ræve' sluttede bedst i grundspillet.

Tilbage til kampen på Arena Independência. Her tog Atlético teten i slutningen af 1. halvleg ved U21-landsholdsangriberen Carlos. Cruzeiro fik udlignet lige efter pausen på et fantastisk solomål af De Arrascaeta. Hjemmeholdet sluttede med 10 mand, da anfører Leonardo Silva så rødt efter at have plantet fodsålen i skridtet på Cruzeiro-angriberen Leandro Damião.

Tombense og Caldelse spiller om den anden finaleplads. Deres første indbyrdes opgør i Tombos endte 0-0, og dermed har vinderne af grundspillet, Caldense alle de gode kort på hånden. Et uafgjort resultat i returkampen sender nemlig holdet fra Poços de Caldas i finalen.