onsdag den 4. marts 2015

Cruzeiro skyder med løst krudt i Copa Libertadores

Cruzeiros defensiv spillede igen til nul i Copa Libertadores, da 'A Raposa' (Ræven) tirsdag aften tog imod argentinske Huracán i den anden spillerunde i Gruppe 3. Angrebet skyder til gengæld med løst krudt på den sydamerikanske scene for tiden, og dermed blev de 25.867 betalende tilskuere på Mineirão vidner til endnu en 0-0-forestilling.

Hjemmeholdet pressede godt på og havde sine chancer. OL-topscoreren Leandro Damião testede træværket en enkelt gang med et kvarter igen, og talentet Jurivan havde også et nærgående forsøg kort før slutfløjtet, men det var også de mest kvalificerede bud fra 'de blå ræve'.

I den anden puljekamp hentede Universitário de Sucre 1-0 med hjem fra besøget hos Mineiros de Guayana, og bolivianerne tager dermed teten i gruppen med 4 points efter 2 kampe. Cruzeiro og Huracán ligger begge med 2 points, mens venezuelanske Mineiros er sidst med et enkelt point på kontoen.

Cruzeiro skal i aktion igen i Sydamerikas fornemste klubturnering den 19. marts, hvor Marcelo Oliveiras brasilianske mestre skal på besøg hos Mineiros de Guayana. 9 dage forinden har Universitário og Huracán taget hul på den 3. spillerunde i de bolivianske højder.

Leandro Damião var tæt på sin første Libertadores-scoring for Cruzeiro (Foto: O Globo)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar