torsdag den 5. marts 2015

Corinthians vinder spøgelseskamp i 'Dødens Pulje'

Corinthians er kommet flyvende fra start i gruppespillet i Copa Libertadores. 'O Timão' (Det Store Hold) besejrede i nat de forsvarende mestre fra San Lorenzo med 1-0, og dermed er holdet fra São Paulo noteret for 6 points i 2 kampe i 'Dødens Pulje'.

Midtbanedynamoen Elias blev matchvinder, da han midt i 2. halvleg sluttede en flot solotur af med at sende bolden op i det ene målhjørne. Elias har været flyvende i Sydamerikas fornemste klubturnering og den 29-årige landsholdsspiller har nu scoret fire spektakulære mål i fire kampe (inkl. kvalifikationskampe).

'Pavens hold' havde et par store muligheder for at komme på tavlen, men keeper-kæmpen Cássio og stolpen stod i vejen for nærgående forsøg fra Matos og Cauteruccio. Corinthians havde marginalerne med sig på Nuevo Gasómetro i Buenos Aires, men det er jo også tilladt.

San Lorenzo havde FCK-flopppet Franco Mussis med i godt en time, men midtbanespilleren udmærkede sig mest ved at indkassere en advarsel for et groft frispark mod Mendoza midt i 1. halvleg. Mussis lignede en, som endnu ikke har fundet sine ben efter eventyret i Europa.

Kampen blev iøvrigt spillet for tomme tribuner som straf for de tilskueruroligheder, som fandt sted i forbindelse med Recopa Sudamericana-finalen mod River Plate i sidste måned. Sikkert fair nok,  men det er alligevel ærgerligt, at sådan et sydamerikansk topbrag får karakter af en ren spøgelseskamp.

Corinthians topper med resultatet gruppe 2 med maksimumpoint efter de to spillerunder, mens São Paulo og San Lorenzo følger efter med 3 points, Mestrene fra Uruguay, Danubio slutter dette stærke felt af med 0 points.

Se målet fra San Lorenzo - Corinthians

Elias er nu den næstmest scorede spiller i årets Copa Libertadores (Foto: O Globo)


GRUPPE 2PKVUT+-DIF%
1 Corinthians (BRA)62200303100
2 São Paulo (BRA)3210142250
3 San Lorenzo (ARG)3210122050
4 Danubio (URU)0200216-50
KILDE: GAZETAESPORTIVA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar