onsdag den 14. januar 2015

Talenter skal sikre América succes i 2015

América-MG har taget hul på den anden træningsuge i sine forberedelser på Campeonato Mineiro, som er mesterskaberne dækkende staten Minas Gerais.

Det er stadigvæk det fysiske, som er prioriteten for træner Givanildo Oliveiras, og truppen, hvis gennemsnitalderen er nede på 22 år, får lov til at svede under de to daglige træningspas.

Temperaturen i Belo Horizonte er over 30 grader, så der er stor søgning til vandbeholderen under de indlagte pauser i træningerne, men trods lidelserne virker humøret alligevel højt blandt de 37 spillere i truppen.

Klubben har sadlet lidt om i forhold til sidste sæson. América satser mere på egen avl, og der er kun fire mand tilbage med en alder over 30 år. Det er keeperen Fernando Leal (33), anfører Leandro Guerreiro (36), angriberen Rodrigo Silva (31) samt truppens i særklasse største navn Mancini (34).

10 spillere fra det talentfulde U20-mandskab er rykket direkte op i 1. holdstruppen, og der er store forhåbninger til dette kuld, som i august 2014 vandt den prestigefyldte turnering Taça BH via finalesejr på 3-2 sejr over ærkerivalerne fra Atlético-MG.

Træningerne vil vise om bukserne holder hos de unge spillere. Om kort tid vil truppen blive barberet ned til 30 mand, og her bliver der ikke taget hensyn til alder.

América har to testkampe mod lokale mandskaber inden det går løs i Campeonato Mineiro den 1. februar med en udekamp mod Guaraní-MG på Farião i Divinópolis.

Bloggen her følger fortsat med på træningerne i den tredjestørste klub i Belo Horizonte og tager en snak med ledere, trænere og spillere undervejs.

Keeperen Fernando Leal er en af de få rutinerede spillere tilbage i América (Foto:América)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar