mandag den 1. december 2014

Fred sikker fra pletten i Flu's goalshow på Maracanã

I en yderst underholdende match lykkedes det for Fluminense at besejre Corinthians med 5-2 hjemme på Maracanã. Fred leverede to kasser for hjemmeholdet, begge på straffespark, og den tidligere landsholdsbomber nåede dermed op på 17 scoringer, hvilket er nok til at erobre 1. pladsen på topscorerlisten i Serie A.

Fluminenses øvrige mål blev sat ind af Ralf (selvmål), Edson og Conca, mens den peruvianske landsholdsangriber Paolo Guerrero og Danilo, alias Zidanilo, stod gæsternes træffere. Corinthians havde en mulighed for en scoring mere, men kampens bedste spiller Diego Cavalieri nappede et straffespark fra Fábio Santos.

Resultatet betyder, at Fluminense rykker op på 5. pladsen i Serie A, men 'O Tricolor' har 5 points op til 4. pladsen, så chancen for spil i Copa Libertadores er forpasset. Corinthians ligger 4'er, og 'O Timão' (Det Store Hold) er klar til spil i Sydamerikas fornemste klubturnering sammen med Cruzeiro (brasiliansk mester), Atlético-MG (pokalmestre), São Paulo og Internacional.

De tre første klubber går direkte til gruppespillet, mens Internacional og Corinthians skal som nummer 3 og 4 i Serie A over en kvalifikationskamp for at nå frem til 'Det Forjættede Land'.

Den sidste spilleomgang i Serie A spilles i næste weekend, og vi mangler bare at få fordelt 3. og 4. pladsen samt at få fundet de sidste to nedrykkere. Criciúma og Botafogo er allerede grydeklar, mens Bahia, Vitória og Palmeiras skal kæmpe om at undgå de sidste to pladsen.


Se målene fra Fluminense - Corinthians

Fred rykker med 2 scoringer op på 1. pladsen på topscorerlisten i Serie A (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar