mandag den 1. december 2014

'Den Ny Neymar' udnyttede ikke chancen i Chapecoense

Det mest undertippede hold i Serie A, Chapecoense, sagde farvel til sit hjemmepublikum med at spille 1-1 med de brasilianske mestre fra Cruzeiro. Chapecoense kunne gå på banen med nerverne i ro, idet holdet om lørdagen sikrede sig endnu et år i landets bedste række, idet både Palmeiras og Vitória indkassere nederlag i den næstsidste spillerunde.

Kampen mod et reservespækket Cruzeiro var ved at give hjemmeholdet de tre points. Forwarden Bruno Rangel bragte drengene fra Chapecó foran med 5 minutter til pausen, men den indskiftede U20-spiller Hugo Ragelli udlignede midt i 2. halvleg

Hugo Ragelli havde med 20 minutter igen afløst den 20-årige angriber Neílton, som i sin tid i Santos blev kaldt for 'Den Ny Neymar'. Det prædikat kom tilsyneladende mere i hus via frisuren frem for evnerne på fodboldbanen. Det har de sidste to år i hvert fald indikeret, og Neílton tog ikke chancen i Chapecoense.

Cruzeiro sidder sikkert i sadlen i toppen af Serie A, og "A Raposa" (Ræven) kan på søndag i hjemmekampen mod Fluminense lade sig hylde som brasilianske mestre, en titel, som Marcelo Oliveiras mandskab også hentede i 2013.

Chapecoense ligger på 14. pladsen med 5 points ned til nedrykningsstregen, og fodboldfans i staten Santa Catarina kan glæde sig over at have fire hold med i landets bedste fodboldrække. Figueirense og Chapecoense klarede frisag i Serie, mens Joinville og Avaí rykker op fra den næstbedste række.

Se målene fra Chapecoense - Cruzeiro

Neílton (th) med tilnavnet Den Ny Neymar - måske mest pga. frisuren? (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar