mandag den 4. november 2013

Goiás presser Seedorf & Co. i kampen om Libertadores-pladserne

Goiás lægger for alvor tryk på Botafogo i kampen om kvalifikationen til Copa Libertadores 2014 efter at "O Esmeraldino" (De Smaragdgrønne) hjemme i Goiânia besejrede Seedorf & Co. med 1-0.

Oprykkerne hev sejren i hus bare tre minutter før tid, da Eduardo Sasha headede William Matheus' fremragende indlæg ind bag landsholdskeeperen Jefferson.

Sejren var fortjent nok. Goiás var klart bedst i 2. halvleg, og det var kun flotte redninger af Jefferson som holdt hjemmeholdet fra at score noget tidligere. De grønne er fortsat uden sin trinde tospcorer Walter, og han havde nok gjort udslaget noget tidligere i kampen.

Goiás ligger fortsat 5'er i Serie A, men holdene fra 2-4 er nu inden for rækkevidde. Duksene fra Cruzeiro er sikker på en plads i Copa Libertadores, mens de tre sidste pladser sandsynligvis bliver en fight mellem Atlético-PR, Grêmio, Botafogo og netop Goiás.

Skulle der poppe noget op bagfra burde det vare São Paulo, som er inde i en god stime. Rogério Ceni & Co har imidlertid hele 7 points op til Top 4 og med bare 6 spillerunder igen skal meget falde i hak, hvis de skal nå at blande sig.