torsdag den 23. maj 2013

Fluminense rendte panden mod Olimpia-muren

Fluminense havde spillet og chancerne, men Fred & Co. manglede effektiviteten, da "O Tricolor" hjemme i Rio de Janeiro spillede 0-0 mod Olimpia i det første kvartfinaleopgør i Copa Libertadores.

Leandro Euzébio kunne have bragt hjemmeholdet foran efter bare fire minutter, men stopperen tøvede i det afgørende moment. Landsholdspilleren Jean havde også et giftigt langskud, hvor keeperen Martín Silva leverede en flot TV-redning.

Fluminense fortsatte presset efter pausen og spillede sig frem til en del pæne chancer. Største mulighed tilfaldt lynhurtige Rhayner, der fik afdriblet Olimpas målmand, men snublede i forsøget på at senden bolden ind over stregen.

Med ti minutter igen så gæsternes Arranda rødt efter sit andet gule kort, men Olimpia-muren fra Paraguay holdt alligevel stand. Fluminense nåede op på hele 72% af spillet, men det kan ikke bruges til så meget.

De to mandskaber spiller returkamp i Acunción på torsdag. Vinderen her går videre til semifinalen, mens vi i tilfælde af uafgjort enten skal ud i straffespark eller til at tælle udebanemål.

I semifinalen venter sandsynligvis Santa Fe fra Colombia, som denne onsdag hentede 3-1 ude over turneringens store overraskelse Real Garcilosa fra Peru.